Diumenge, 11 de febrer de 2007

Què és TLC?
Què és TLC?
Estatuts de TLC
Quins serveis ofereix TLC?
Quins associats formen part de TLC?
Llistat d'associats
Junta Directiva
Com associar-se a TLC?
Introducció
Documents que cal aportar
Com i on contactar amb TLC?
Insert TV
Text explicatiu
Insert en format pdf
Tarifes de publicitat
Actualitat TLC
Les televisions
 
INSERT EN FORMAT PDF
Inici > TLC > Insert TV > Insert en format pdf
INSERT TV
Número 18. Segon trimestre 2006
El dossier del número 18 de l'INSERT TV, corresponent al segon trimestre de l'any, està dedicat de forma monogràfica al Mercat Audiovisual de Catalunya, que se celebra a Granollers els dies 17 i 18 de maig. A més, l´entrevista de les pàgines centrals està protagonitzada per la nova directora del MAC, Mercè Camins, que explica quina és l´aposta del nou equip organitzador. Dins del dossier, destaca una entrevista amb l´alcalde de Granollers, Josep Mayoral; un reportatge sobre el sector de la producció audiovisual per a la televisió local, i un altre sobre les empreses que participen en la Fira Tecnològica del MAC. Pel que fa a la secció “L´actualitat del sector”, inclou un article sobre l´adjudicació dels 37 canals públics de TDT local, decidida el 4 d´abril pel govern de la Generalitat. Finalment, el número 18 de la revista dedica una part important al trasllat de les instal·lacions de la Xarxa de Televisions Locals al Recinte Maternitat i al naixement del nou programa setmanal de retransmissions esportives XS Esports.

INSERT TV
Número 17. Primer trimestre 2006
L'anàlisi de les ofertes presentades al concurs de la TDT local privada a Catalunya centra el dossier que obre el número 17 de l'INSERT TV, corresponent al primer trimestre de l'any. Sota el suggerent títol de "Qui vol fer televisió local privada", el dossier, de 22 pàgines, analitza les 128 ofertes presentades per a les 21 demarcacions catalanes, agrupades en sis grans àrees: Lleida, Terres de l'Ebre, Camp de Tarragona, Girona, segona corona barcelonina i àrea metropolitana de Barcelona. Tot plegat, acompanyat de les reflexions de Joan A. Cal, Francesc Domènech, Àlex Martí, Lluís Lligonya i Nicola Pedrazzoli, màxims representants d'algunes de les ofertes més significatives. Finalment, el dossier es completa amb tres articles d'opinió més llargs, els del director general de Mitjans i Serveis de Difusió Audiovisual, Santiago Ramentol, el del director general de la XAL, Miquel Bonastre, i el del president de TLC, Josep Vilar. També s'hi inclou un reportatge sobre els canals públics i una opinió complementària de Xabier Abelló, director de Canal Blau. Altres informacions que porta l'INSERT TV número 17 són un reportatge sobre la Llei de Comunicació Audiovisual; un altre sobre els programes de DO Segona generació, que distribueix la Xarxa; una extensa informació sobre els Premis Miramar d'enguany, obtinguts per TV Badalona i Canal Nord TV de Figueres; i una entrevista al director i conductor de l'espai Esports en Xarxa, Dani Balaguer.

INSERT TV
Número 16. Quart trimestre 2005
El número 16 de la revista dedicada a la televisió local catalana, INSERT TV, corresponent al quart trimestre de l'any, arriba farcit d'informacions interessants per al sector. D'entrada, en les pàgines centrals, s'hi pot llegir una extensa entrevista amb el president del CAC (Consell Audiovisual de Catalunya), Josep Maria Carbonell, en la qual, entre d'altres coses, explica que es primaran aquells operadors que fan televisió de proximitat en el concurs d'adjudicació de licències de TDT ja convocat per la Generalitat. Carbonell afirma també que es compromet a "una gestió impecable en l'adjudicació de les llicències de televisió local". D'altra banda, i referent al mateix procés, el dossier que sempre obre la revista està dedicat aquest cop al doble camí que han de seguir les emissores locals existents: d'una banda, les públiques, a les quals s'han reservat 37 canals; i de l'altra, les privades, que en tenen 59 i que han de ser adjudicades per concurs. S'hi inclou un mapa detallat de les 21 demarcacions de tot Catalunya i de les divisions internes que s'hi han fet per als canals públics. D'altres aspectes destacables del contingut de l'INSERT TV 16 són: una entrevista al gerent del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, Lluís Tolosa (parla d'aquest mecanisme de medició d'audiències que es posarà en marxa l'any vinent); un reportatge sobre l'amenaça que hi ha sobre algunes freqüències analògiques actuals de les televisions locals; un article sobre les novetats tecnològiques que aportarà la TDT, un reportatge sobre l'Infolocal 2005 de Terrassa i una pàgina dedicada al canvi de seu i d'imatge gràfica de Barcelona TV.

INSERT TV
Número 15. Tercer trimestre 2005
El dossier d'aquest número es dedica a les infraestructures de telecomunicacions a Catalunya. Un primer reportatge sobre la situació actual d'aquestes en relació a les televisions locals, es completa amb un gràfic a doble pàgina amb tots els centres emissors des dels quals emeten emissores locals i amb dos articles d'opinió: un de Francesc Domènech, director de Canal Reus TV; i un altre d'Emili Salas, gerent d'Aasit SL, i tècnic especialitzat en radiofreqüència. Les pàgines centrals les ocupa una taula rodona sobre "Dones i televisió local", amb la participació de cinc dones que ocupen diferents llocs de treball en emissores de televisió de la Xarxa. També s'hi pot trobar una valoració del MAC 2005 de Granollers, acompanyada d'un article d'opinió de Joan Vila, president del G9; un reportatge sobre les noves reformes legals del sector; dues cròniques dels actes de celebració del 25è aniversari de TV de Cardedeu i del 20è aniversari de TV de Girona; així com un article sobre les graelles estiuenques de la majoria de televisions i de la XTVL.

INSERT TV
Número 14. Segon trimestre 2005
Un dossier especial de 22 pàgines ocupa més de la meitat de la revista. Informa de tot el que es podrà fer i veure al sisè Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC), que se celebrarà a Granollers a mitjans de maig. El dossier inclou entrevistes a la regidora granollerina Alba Barnusell i al coordinador del MAC Publicitat, Joan Canal, així com articles sobre Programes, Fira Tecnològica i G-9, i un article d'opinió de Lluís Noguera, de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. L'entrevista de les pàgines centrals és amb el director de l'ICIC, Xavier Marcé, sobre les possibilitats de les televisions locals en el camp de la producció audiovisual. Pel que fa a l'actualitat del sector, els interrogants sobre la TDT protagonitzen un dels articles. Finalment, cal destacar un reportatge sobre el 25è aniversari de TV Cardedeu.

Pàgina 1 de 4
Anar a la pàgina
@ Xarxa Audiovisual Local / XTVL 2005 l Avís legal l l Mapa web