Diumenge, 11 de febrer de 2007

Què distribueix la Xarxa
Serveis Informatius
Objectius
Com es treballa
XN Xarxa de Notícies
Programes XTVL
Tipus de programació
Llistat de programes
Ofertar programes
Presentació d'ofertes
Comissió de Continguts
 
Tipus de programació
Inici > Programació > Programes XTVL > Tipus de programació

La Xarxa de Televisions Locals té una extensa oferta televisiva que s'estructura amb la rigorositat i la diversitat de continguts que caracteritzen les inquietuds de l'espectador de la televisió local.

Aquesta àmplia oferta fa que la Xarxa, que arriba a tot Catalunya, a les Illes Balears i al País Valencià, sigui una part essencial del panorama televisiu català que s'emet i es produeix a Catalunya.

Amb l'objectiu d'oferir a l'espectador continguts de qualitat i d'interés local, la Xarxa proposa tres tipus de programació: XL, SP (Servei Públic) i DO (Denominació d'Orígen). A continuació es mostren les característiques de cadascun. Si voleu veure amb detall els programes que formen part de cada tipus consulteu el llistat de programes.

XL
Programació que emeten simultàniament setze televisions locals que cobreixen gairebé tot el territori català. Les que actualment estan adherides a aquesta franja són: TV L´Hospitalet, TV Badalona, Canal Terrassa TV, TV Mataró, Canal Blau, Granollers TV, Gavà TV, TV Manresa, El 9 TV, Canal Reus TV, Lleida TV, TV Girona, Canal Nord Catalunya TV, VTV Vilafranca TV, Televisió de la Conca i ETV-Llobregat Televisió.


La franja XL comprèn els horaris següents:
_de dilluns a divendres
de 18.30 a 20.00
de 00.30 a 01.30
_caps de setmana
de 22.00 a 01.30

_________________________________________________________


SP
Programació de servei públic, amb un to marcadament informatiu i divulgatiu, que poden emetre lliurement les 69 televisions adherides a la Xarxa de Televisions Locals. Aquesta programació es posa a la seva disposició per tal que puguin complementar les graelles d´emissió segons els seus interessos i necessitats.
_________________________________________________________


DO

Programació de nou format que s´emmarca dins de la de servei públic i que s´elabora amb el suport de l´Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) de la Generalitat de Catalunya. Els programes que en formen part tenen com a objectiu incentivar la producció de continguts culturals i que s´emetin dins de les graelles de les televisions de proximitat.
_________________________________________________________


Llistat de programes                                                                  

@ Xarxa Audiovisual Local / XTVL 2005 l Avís legal l l Mapa web