Dilluns, 02 de juliol de 2007
portadaenrere accés a la intranet
 
 Qui som
 Sala de premsa
 Actualitat local
 Programes
 Graella
 Enllaços
 
   Canal Català Girona Pla - CH 61 UHF
BANYOLES TV Des de 1994 Emissió Diària.

Des de Banyoles i per a les comarques del Pla de l'Estany i el Gironès: Informatiu Diari, Programes de Tertúlia, d'Esports, Debats d'Actualitat, Musicals, Cinema, Magazines Juvenils,...

Tot un munt de programes amb un objectiu clar, ser la referència informativa al Pla de l'Estany, amb una única finalitat, la de servei a la nostra audiència .

És per això que aquesta web té l'objectiu d'apropar-nos encara més a la nostra audiència , els d'aprop ja ho saben, sempre tenim la porta oberta per escoltar consells, observacions, propostes i com no... crítiques.

Ara per aquells que no ens poden sintonitzar sempre que voldrien, disposen d'aquesta plana per assabentar-se de la programació, notícies, programes, i també a per a fer-nos arribar els seus comentaris.

Us encoratjem a tots a utlitzar-la.

CCGironaPla. LA DE CASA
 
 SALA DE PREMSA
Canal Català TV comença la seva emissió en cadena per tot el Principat.
El diumenge dia 11 de setembre 2005 i en motiu de la Diada Nacional de Catalunya, Canal Català TV comença la seva emissió en cadena per tot el Principat.
més informació
 EL PROGRAMA RECOMANAT
CASES PAIRALS -dimarts 22:30h
El contingut del qual està basat en la història de les principals CASES PAIRALS del Pla de l’Estany, abarcant l’aspecte arquitectònic així com les diferents nissagues familiars que les han anat ocupant al llarg dels anys. Es fa un repàs o es mostren documents i fotografies inèdites recuperats a per aquest programa.

El programa està realitzat en el marc propi de cada Casa Pairal i la història i els arguments els desenvolupen els mateixos familiars, vertaders protagonistes del programa. Anualment consta de quarantena programes dirigits i presentats per Lluís Martí.

- Introducció breu del presentador - Presentació dels Convidats (mínim 2) en el marc de la pròpia casa pairal - Entrevista fent un repàs a la història familiar i principals esdeveniments produïts en el si de la família i l’entorn de la casa. - Reportatge dels llocs de més interès de la casa pairal (sales, biblioteca, exterior, …) Tot això comentat pels familiars. - Situació actual, qui habita la casa, última descendència.
més informació
Dilluns 18·juny·2007
PetitaXarxa.cat, un univers d'imaginació i diversió per als més petits
11-M: Vist per a sentència
@ XTVL 2005. l Avís legal l Altres televisions de la xarxa