Dissabte, 03 de maig de 2008
portadaenrere accés a la intranet
 
 
 Qui som
  ·La nostra història
·Els que fem la TV
·On és la TV
 Sala de premsa
 Actualitat local
 Programes
 Graella
 Enllaços
 
LA NOSTRA HISTÒRIA
Inici > Qui som > La Nostra Història
 La nostra història

Canal Reus TV és, des del 1998, la televisió local de Reus. El punt de partida es va donar el 26 de setembre d’aquest any amb un programa realitzat cara al públic a la cèntrica plaça del Mercadal per part d’Andreu Buenafuente i l’equip del Terrat. L’endemà van començar les emissions regulars. Abans, al juny s’havien fet unes emissions extraordinàries amb motiu de la festa major de la ciutat.

Canal Reus TV està impulsada per Iniciatives de Televisió, SL, una empresa constituïda per un grup de professionals i empreses locals amb una àmplia experiència en el món dels mitjans de comunicació. Així, són socis de l’empresa Andreu Buenafuente, Xavier Graset, Carles Francino, Josep M. Martí i Josep M. Girona, entre altres.

L’emissora compta també amb el suport de l’Ajuntament de Reus, amb el qual existeix un conveni de col·laboració.

La programació està orientada clarament a donar als telespectadors tota mena de continguts locals, tant en format de notícies com en altres tipus de gèneres televisius: magazines, concursos, humor, documentals,... i amb una clara vocació de servei públic.

Durant les dues primeres temporades, la programació va consistir una hora de producció diària, de dilluns a divendres, emesa ininterrompudament a partir de les 14 hores en règim de multidifusió. A la temporada 1999-2000 es va introduir l’actualització de l’espai informatiu al vespre i un resum de la setmana els dissabtes i diumenges.

Sense abandonar el règim de multidifusió, l’any 2001 la producció televisiva es va incrementar fins a les dues hores diàries. També a partir d’aquest any, amb l’entrada en servei d’una unitat mòbil, es va potenciar la retransmissió en directe d’esdeveniments rellevants de la vida social, cultural i esportiva.

 
@ XTVL 2005. l Avís legal l Altres televisions de la xarxa