Dissabte, 12 d' abril de 2008
portadaenrere accés a la intranet
 
 
 Qui som
 Sala de premsa
 Actualitat local
 Programes
 Graella
 Enllaços
 
SALA DE PREMSA
Inici > Sala de premsa
L'audiència de TV Manresa augmenta un 31,5%
Televisió de Manresa ha incrementat espectacularment la seva audiència entre els dues darreres onades de l’Estudio General de Medios (EGM), i ha passat de 57.000 espectadors segons l’onada de novembre de 2003 a 75.000 després de l’onada de març de 2004. Això significa un increment de 18.000 espectadors, que en termes percentuals equivalen a un creixement del 31,5 %. Aquestes dades apareixen a la darrera edició de la revista professional Notícias de la Comunicación. Cap altra emisora manresana no apareix a la relació publicada per la revista.
TVM emet essencialment per a la ciutat de Manresa i la comarca del Bages, el que significa una audiència potencial a la ratlla dels 150.000 espectadors. Les xifres registrades per l’EGM signifiquen per tant que TVM arriba a més de la meitat de la població, ja que l’estudi només comptabilitza els majors de 14 anys.

Segons estudis propis, els espectadors de TVM prefereixen sobretot els programes d’informació local, que també son l’aposta principal de l’equip de producció de l’emisora manresana. TVM emet cada dia un informatiu de prop d’una hora de durada, que s’estrena a dos quarts de deu del vespre, i que es reemet al cap de dues hores i l’endemà al matí i al migdia, per tal d’arribar a tots els segments de públic.

En la línia d’aprofundiment en l’informació local, dimarts passat TVM va fer sortir per antena l’emissió per Internet de la Jornada d’Economia de Caixa Manresa, en que van intervenir Antony Giddens, Jordi Pujol, Felípe González i el conseller Antoni Castells, entre altres. En aquest cas, l’emisora va aprofitar el desplegament tècnic acordat pels organitzadors i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) perquè els estudiants d’aquesta poguessin atendre la Jornada des dels ordinadors de casa seva.

TVM està associada a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya, fet que li permet emetre programes de gran qualitat elaborats per altres emisores locals, entre ells un informatiu diari d’esports (Espots en Xarxa, cada dia a les 20,30). Igualment, està associada des de fa uns mesos a Comit Audiovisual, fet que li permet emetre una película sense interrupció cada dissabte a la nit i un programa de cuina conduit pel popular Pere Tapias.
TVM Televisió de Manresa 01 de juny de 2004
 

Resum General de resultats EGM (abril de 2003 a març de 2004)

 
@ XTVL 2005. l Avís legal l Altres televisions de la xarxa