Divendres, 20 d' octubre de 2006
portadaenrere accés a la intranet
 
 
 Qui som
 Sala de premsa
 Actualitat local
 Programes
 Graella
 Enllaços
 
SALA DE PREMSA
Inici > Sala de premsa
Televisió de Manresa enceta una nova etapa
La nova Televisió de Manresa (TVM) ha encetat una nova etapa de la ma de Regió7, Antena Local i el 9 Nou, que han unit esforços per rellançar aquesta emissora.
El conseller de Cultura de la Generalitat, Jordi Vilajoana, va presidir l'acte de presentació de la nova imatge, la nova programació i les noves instal.lacions de TVM, acompanyat del president de la Diputació, Manel Royes, i de l'alcalde de Manresa, Jordi Valls.

Davant més de dues-centes persones que representaven tots els sectors de la societat manresana, l'acte inaugural va comptar amb parlaments de tots tres polítics, del president del Consell d'Administració de TVM, Pere Oms, i del director de Regió7, Gonçal Mazcuñán.

Després dels parlaments i d'entonar tots junts el compte enrera del moment d'engegada de la nova programació, a les nou del vespre, els assistents van poder seguir en una pantalla gegant el programa de 30 minuts que presentava la nova imatge corporativa, les noves sintonies i els programes de TVM.

TVM emetrà cada dia una hora de producció pròpia i 90 minuts de producció aliena procedent d'altres televisions i productores catalanes.

La producció pròpia s'estructura en un informatiu diari i un suplement temàtic dedicat cada dia de la setmana a un tema diferent: els dilluns, esports; els dimarts, entrevistes; els dimecres, debats; els dijous, entitats i iniciatives ciutadanes; i els divendres, guia del cap de setmana.

Les noves instal.lacions de TVM estan a l'edifici de Regió7 a Manresa, i consten d'un plató, un control de realització i continuitat, sala de maquillatge i vestuari, arxiu, sales d'edició no linial i despatxos de redacció i direcció.
TVM Televisió de Manresa 29 de gener de 2002
ARTICLES RELACIONATS
Televisió de Manresa estrena aquest dilluns instal.lacions i programació
 

Regió7

Edicions Intercomarcals

Grupo Zeta

Ovideo

Premsa d'Osona

El 9 Nou

 
@ XTVL 2005. l Avís legal l Altres televisions de la xarxa