Dissabte, 12 d' abril de 2008
portadaenrere accés a la intranet
 
 
 Qui som
 Sala de premsa
 Actualitat local
 Programes
 Graella
 Enllaços
 
ACTUALITAT LOCAL
Inici > Actualitat local > Serveis
Serveis
L'Eix Transversal Manresa-Vic porta polèmica
El conseller d'Obres Públiques i Política Territorial del Govern català, Felip Puig, ha expresat amb contundència que "si els ajuntaments de Manresa i Vic volen que es desdobli el tram de l'eix tranversal que uneix les dues ciutats, que es busquin finançament i que es paguin les obres". Puig va recordar als alcaldes de Manresa i Vic que qui pren les decisions i marca prioritats en casos com l'eix transversal és el Govern català, davant la demanda feta pels ajuntaments de convertir en autovia l'esmentat tram de l'eix.
Felip Puig va dir ser sensible a les demandes de les dues ciutats, però va insistir que de moment l'obra no és prioritària i que no serà necessària fins d'aquí 4 o 5 anys. A continuació, va proposar als ajuntaments de Manresa i Vic que si volen busquin diners per fer l'obra i que quan es faci el desdoblament segons els terminis de la Generalitat, el govern els hi retornaria els diners invertits. Puig va fer aquestes declaracions divendres passat al vespre en una visita que va afectuar a Manresa.

Només dos dies abans de la visita de Puig a Manresa, els alcaldes de Manresa i Vic es van reunir a la capital del Bages en el marc de la Taula de Cooperació entre ambdues ciutats, i van insistir que el desdoblament és prioritari. Jordi Valls, alcalde de Manresa, i Jacint Codina, alcalde de Vic, van explicar que demanaran una reunió a la Direcció General de Carreteres per explicar les seves inquietuds.

El portaveu del grup municipal d'Esquerra, Ramon Fontdevila, ha qualificat de desafortunades i poc serioses les opinions de Puig. També el grup municipal del PP ha criticat Puig, de qui diu que té una visió centralista de Catalunya ja que tot es fa i es decideix a Barcelona.
TVM Televisió de Manresa 31 de juliol de 2002
 

L'Eix transversal Manresa-Vic porta polèmica

 
@ XTVL 2005. l Avís legal l Altres televisions de la xarxa